Relatiebeheer

Time Saving kan ook uw relatiebeheer van u overnemen…

Dat relatiebeheer ontzettend belangrijk is mag bekend zijn, dat het tijdrovend is ook. Daarom kunnen wij deze werkzaamheden van u overnemen. Door een goed gestructureerd relatiebeheer kan u de omzet per klant aanzienlijk laten toenemen. Maar omdat het tijdrovend is en uw mensen slechts 40 uur per week inzetbaar zijn moet u keuzes maken binnen uw bedrijf. Nu hoeft dat niet meer omdat u Time Saving kan inschakelen.

Waar ondersteunen wij u bij?

Wij nemen het relatiebeheer richting uw huidige klanten over. In welke mate wij het contact overnemen wordt vooraf helemaal besproken en vastgelegd. Ons doel is uw klanten centraal te stellen en op deze wijze de relatie goed te houden. Maar wellicht nog belangrijker is dat wij trachten om ook de omzet bij uw huidige klant te laten groeien.

Hoe laten wij uw omzet groeien?

Door met uw klant in gesprek te gaan stellen wij hem nieuwe producten voor die interessant kunnen zijn. Wellicht komt u met een nieuw product op de markt en wilt u dat bij uw huidige klant onder de aandacht brengen. Ook voor het verlengen van contracten bij uw huidige klant kan u Time Saving in schakelen. Door ons geheel te verdiepen in uw bedrijf, product en klant zijn wij in staat het relatiebeheer goed uit te voeren.

Wij helpen u tijd en geld te besparen door tijdrovende werkzaamheden van u over te nemen. Wij heten niet voor niets Time Saving!

Meer weten over relatiebeheer

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via nummer 06 – 53 56 87 47. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.